top of page

Huisregels

 

  1. Afspraken: We raden u ten zeerste aan om vooraf een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren en u een optimale service kunnen bieden.

  2. Punctualiteit: We stellen het op prijs als u op tijd voor uw afspraak bent. Dit zorgt ervoor dat we onze planning kunnen handhaven en andere klanten niet hoeven te wachten. Als u te laat bent, kan dit mogelijk invloed hebben op de duur van uw behandeling.

  3. Annuleringen: Mocht u uw afspraak moeten annuleren of wijzigen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We stellen het op prijs als u dit minstens 24 uur van tevoren doet, zodat we de gelegenheid hebben om andere klanten in te plannen. Houd er rekening mee dat bij het niet tijdig annuleren binnen 24 uur, 50% van de kosten van de geplande behandeling in rekening kunnen worden gebracht.

  4. Schade aan kleding: We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw kleding tijdens uw bezoek aan onze kapsalon schoon blijft. Echter, in het geval van onbedoelde schade aan uw kleding tijdens de behandeling, geldt er een eigen risico. 

  5. Kosten: We werken met vanaf prijzen voor kleurbehandelingen. De uiteindelijke kosten van uw behandeling kunnen variëren op basis van uw specifieke wensen en de tijd die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Informeer bij uw stylist naar de geschatte kosten voordat de behandeling begint.

  6. Kinderen: We verwelkomen kinderen graag in onze kapsalon. We vragen echter dat ze te allen tijde onder toezicht staan van een volwassene, om mogelijke ongelukken of verstoringen te voorkomen.

  7. Mobiele telefoons: Om de rust en ontspanning van onze klanten te waarborgen, vragen we u vriendelijk om uw mobiele telefoon op stil te zetten tijdens uw bezoek aan onze kapsalon.

  8. Betalingen: We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder contant geld en creditcards. We vragen u vriendelijk om uw betaling direct na de behandeling te voldoen.

 

Dank u wel voor het naleven van deze huisregels. We streven ernaar om een aangename en professionele omgeving te bieden waarin iedereen zich comfortabel voelt. We kijken ernaar uit om u binnenkort in onze kapsalon te verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Veenstra & Veenstra

bottom of page